Els

Over Els

ANDERS DAN IK HAD VERWACHT
Dag mannen
Ik had niet verwacht om hier ooit op te staan. Ik ben niet gewend dat wanneer je trouwt je ooit weer op de markt komt om het zo maar ff te zeggen.
Wel, volgens mij is scheiden in de mode, want ik ben niet de eerste en misschien ook niet de laatste in mijn vriendenkring die dit mee moet maken. Alles was rozengeur en maneschijn tot op een jaar terug. Opeens moest mijn nu ex-man overwerken, moest opeens s’avonds op “zakendiner” en ik had niks door, totdat ik een avond zijn telefoon opnam omdat hij aan het douchen was. De schrik van mijn leven toen de vrouw aan de andere kant vroeg wie ik was. Mijn hart begon gelijk na die vraag sneller te kloppen. Je kunt waarschijnlijk zelf de rest van het verhaal wel invullen. Ik vond het altijd jammer dat we nooit kinderen hebben gekregen, maar vanaf die avond die in mijn geheugen gegrafeerd staat, ben ik hier maar blij om.
Sorry als dit misschien een beetje te veel informatie was in een keer, maar het zit me nog redelijk hoog. Hierom, een volgende man die in mijn leven komt, aub, vertrouwen is van heel erg groot belang voor mij. Mocht je er niet aan toe zijn om een vaste en trouwe relatie aan te gaan, gaat u dan aub een deurtje verder.
Het laatste waar ik op zit te wachten is wederom een ontrouw figuur in mijn leven. Ik ben 37 jaar en er erg aan toe om een leuke en lieve man in mijn leven te verwelkomen.
Bij deze, mijn oproep en nu is het aan jou!
Kusje van ElsLeeftijd: 38     Haar kleur: Blond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Flevoland     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Els?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact