Franny

Over Franny

Eerst denk je er alleen maar aan. Dan droom je erover maar je denkt dat er iets mis is. En dan bij die eerste keer weet je het zeker, dit is wat je miste. Al jaren zocht ik bevrediging maar nooit gevonden, nooit echt. Totdat ik met turnen bleef hangen in de ringen. Wat vond ik het erg dat de trainster me los maakte. Vanaf die dag bleef ik vaak per ongeluk hangen in de touwen, ringen noem het maar op. Op latere leeftijd ben ik op zoek gegaan naar datgene waar ik al die tijd over fantaseerde. BDSM en vooral Japanse bondage.
Ik hou ervan om gedomineerd te worden en opdrachten te krijgen. In mijn werk moet ik vaak bevelen uitdelen maar privé krijg ik ze liever, om zo even de controle uit handen te geven. Ben jij iemand die mij onder controle kan houden of herken jij jezelf hierin, dan hoop ik dat ik zeer snel iets van je mag horen. Wie weet leg jij me dan wel vast aan jouw banden.
Een onderdanige geile groet,
Franny



Leeftijd: 25     Haar kleur: Bruin     Haar type: Lang     Provincie: NL: Gelderland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Franny?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact